GAGAL SPM ? Jom Kita Buat Direct Selling Modal Rendah !!!

Bila ramai dok tanya, lagi lagi budak gagal SPM, macam mana depa dapat income ? wow macam macam cara ada. Dulu ada satu zaman saya spm dululah, budak budak kerja mcdonald, memang kayalah, ada yang jadi pekerja terbaik, dan macam macam lagi. Ada yang masuk MLM pun ada, tapi haram jadah, dan ada yang buat bodoh je, ada yang buka garage kereta, dan macam-macam cara. Lepastuh bila dapat offer, terus stop kerja, sambung belajar, tak dapat income, tapi habiskan income mak bapak, hancur, duit buat enjoy main snooker. Jom baca lagi apa budak gagal spm boleh buat.

GAGAL SPM BOLEH JADI KAYA ?

Kalau tanya adik adik SPM, kenapa nak dapat duit banyak banyak nih ? tak salah pun, tapi cuba tanya balik, Tapi sedihlah pulak terkenang yang memang mereka nih, sejak kecil berdikara, mak ayah takda. Ada yang kakak sulong dah kena jadi mak ayah. Kena berdikari. Tu memang sangat kesian, sampai lepas SPM, terus minta kerja, dan sara adik beradik. Jadi income tu  tengok niat, kalau niat nak enjoy, memang tak tahan lama, tapi niat baik, ada faedahnya kepada bangsa dan agama.

MACAM MANA NAK BUAT DUIT ?

Macam saya cakap tadilah, banyak cara, tapi nak cara best, jom join team blogging Diet Diet Sihat. hahaha, memang sangat best, kalau nak rasa paduan buat Shaklee, online. Nak merasa buat blog nih, eh kenapa bukan facebook ? Hahhaa, semua sekali guna, kalau rajin online, ada smartphone, sudah bagus. Tapi lagi penting, ada KESEDARAN !!! Kalau rasa hidup dah selesa sangat, toksah buat income, habiskan je duit loan scholarship kerajaan malaysia bagi tuh. So nak rasa buat duit tak ? Kena contact kitoranglah jawabnya. Nombor ada kat bawah nih.

BEST KE BUAT SHAKLEE ?

Cakap terus terang, kalau ada kesedaran dan niat yang betul betul murni, dipersilakan join SHAKLEE. Kalau rasa diri tuh buat duit lebih dari segalanya, takyah buat shaklee, boleh join team lain buat business lompat lompat. Shaklee ni memang susah, tapi bila dah buat, ada prinsip, memang sangat seronok.

JOM JUAL SHAKLEE

Kalau rasa suka kepada bidang sains kesihatan dan sayangkan keluarga, jom kita jual shaklee. Shaklee ni MLM, ye multi level marketing. korang dengar mesti lagi pelik, sebab korang mesti dah dengar MLM ni kena modal besar. Kurang kurang RM 3000, lepas tuh belum lagi pakej itu dan ini dan macam macam lagi jenis haram jadah pelaburan yang korang dengar.

YURAN RENDAH

Dengan yuran rendah, anda dah boleh join shaklee, lepas tuh, dah boleh buat terus business nih, gunakan platform online. Lagi bestnya, anda diberikan tools tools khas, page likers tinggi untuk buat marketing anda tuh. Hhaaaha, memang best, kalau sekadar layan lawak kat fb, video viral, IIUM confesion, belum tentu dapat duit. Tapi kalau promote produk shaklee, ada harapan dapat duit.  Kalau minat call kami cepat cepat 0133612717

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.